14 februari, 2013

Valentijnsdag
14 februari, Valentijnsdag

Ik heb er weinig mee, en doe er eigenlijk niets aan.
Het komt overgewaaid vanuit Amerika, zoals zoveel "nieuwe"  feestdagen en is hier uiteindelijk uitgegroeid tot iets commercieels.
Of.... ben ik stiekem jaloers op mensen die wel romantisch ingesteld zijn en elkaar ieder jaar weer weten te verrassen met iets liefs?


En toch, is 14 februari ook voor mij een bijzondere dag, ieder jaar weer.
22 jaar geleden gingen mijn lief en ik op Valentijnsdag in ondertrouw en waren we druk met de voorbereidingen voor onze trouwdag, later dat jaar.
De ambtenaar van de burgelijke stand noemde een paar datums waarop we konden kiezen en toen koos ik tóch voor Valentijnsdag.
De meeste mensen herinneren zich wel hun trouwdatum, maar niet de datum dat ze in ondertrouw zijn gegaan.
Wij op deze manier wel, en ieder jaar sta ik er wel eventjes bij stil. (en verbaas me altijd weer hoe snel de tijd is gegaan)


4 opmerkingen:

Joan zei

Nou Sharon ..14 februari is ook onze ondertrouwdag alleen 24 jaar geleden.

Zeker,die dag vergeet je dan nooit... Fijne valentijnsdag....

Sharon70 zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Sharon70 zei

Jeteje Joan, wat een leuk toeval.
Jij en ik, wat hebben we toch een hoop gemeen.

Elisabeth zei

Ik moet eerlijk zeggen dat ik de ondertrouw datum niet meer weet ,erg eigenlijk !! Met Valentijnsdag heb ik ook niets.Mijn Dochter vertelde me Zondag nog dat ze nog nooit een Valentijn kaart had gekregen.En omdat ze alleen is [wel met 10 katten] heb ik maar eens een lieve kaart gestuurd haha ,Dochter helemaal blij verrast.Zo deed ik er dit jaar een klein beetje aan.Ik heb de mooie kaart die ik vorig jaar van haar kreeg hier nog steeds op mijn memo bord hangen
Liefs Elisabeth